مسئولیت های پرستار بچه (هر آنچه که والدین و پرستار باید بدانند)
۱۳۹۹/۱۲/۰۵نکات مهم برای استخدام پرستار سالمند
۱۳۹۹/۱۲/۰۵۱۰ ایده بازی با کودکان در خانه در دوران کرونا
بازی با کودکان تنها برای سرگرمی نیست بلکه راهیست برای کم کردن فشار روانی کودک و والدین و همینطور پرستار کودک. بازی فعالیتی است که سلامت ما را حفظ می کند. وقتی بچه ها از مطالعه طولانی خسته می شوند، بازی راهی خوبی برای رهایی از خستگی است که مشتاقانه منتظر آن هستند. بازی به بچه ها کمک می کند هنگام رو به رو شدن با چالش های زندگی راه حل درست را پیدا کنند. در دوران اپیدمی کرونا همه ما بخصوص بچه ها ناگزیریم که در خانه بمانیم پس اگر پدر و مادر هستید یا از بچه ها نگهداری می کنید همراه ما باشید تا باهم بازی های جالبی برای رشد خلاقیت کودکان یاد بگیریم. راهنمای مراقبت از کودک در دوران کرونا
۱- تعادل ، سرگرمی ساده هنگام بازی با کودکان
این یک بازی ساده و بسیار مفید برای کودکان نوپا و خردسالان است و به آن ها در بهبود مهارت های حرکتی و تعادل کمک می کند. حتما شما هم در کودکی لبه جوی آب یا روی موزاییک های حیاط حفظ تعادل را تمرین کرده اید. امروز یاد می گیریم چطور در خانه بازی تعادل را انجام دهید.
وسایل مورد نیاز
- نوار رنگی
- فضای صاف و بدون ناهمواری
نحوه بازی
نوارهای مختلف رنگی را روی زمین بچسبانید. می توانید برای هر رنگ یک قانون خاص بگذارید. مثلا روی نوار قرمز با یک پا راه برود (لی لی کند). کودک باید تا انتهای نوار راه برود اگر بیفتد از بازی خارج خواهد شد. هر کودکی که تا انتها رفته باشد برنده بازی خواهد بود.
۲- انداختن سکه در لیوان
این بازی به هماهنگی چشم و دست کودک کمک می کند.
وسایل مورد نیاز
- سکه یا توپ پینگ پنگ یا سنگ ریزه
- لیوان کاغذی یا پلاستیکی
نحوه بازی
به هر کودک تعداد ۵ سکه بدهید و از او بخواهید در یک زمان معین سکه ها را درون لیوان بیندازد. می توانید برای هیجان بیشتر از او بخواهید سکه ها را از یک لیوان در لیوان دیگری بیندازد.
۳- بولینگ داخل سالن
در خانه بولینگ درست کنید یا می توانید یک ست کامل آن را خریداری کنید و در خانه بازی کنید. البته می توانید با چند وسیله ساده خودتان بولینگ درست کنید.
وسایل لازم
- ۱۰ عدد بطری پلاستیکی شیر یا قوطی نوشابه
- توپ پلاستیکی یا توپ تنیس
- نوار کاغذی
- ماژیک
- اسپری رنگ (اختیاری)
نحوه بازی
با استفاده از نوار رنگی یک خط بولینگ ایجاد کنید. قوطی ها را با اسپری رنگ کنید و اجازه بدهید تا خشک شوند. بطری ها را در انتهای خط به شکل هرم یا خطی بچینید. از کودک بخواهید توپ را به سمت بطری ها پرتاب کند. بازی شروع شد!
۴- پیکشنری
پیشکنری که یک بازی قدیمی و معروف است در واقع همان پانتومیم است با این تفاوت که بازیکن پس از دیدن کلمه باید با کشیدن نقاشی مفهوم کلمه را برساند. حرکات دست و بدن در این بازی جایی ندارد.
وسایل مورد نیاز
- کاغذ یا تخته
- مداد یا ماژیک
نحوه بازی
کلمات مختلف را روی کاغذ بنویسید و درون یک کاسه بریزید. از کودک بخواهید یکی از کاغذ ها را بردارد و بدون آن که به شما بگوید نقاشی آن را بکشد. و بعد شما کاغذ بردارید. این کار را تا تمام شدن کاغذها انجام دهید.
۵- بسکتبال جورابی
جالب است بدانید که با استفاده از چند جوراب گره خورده و یک سطل می توان یک مینی بسکتبال بسازید و بچه ها را سرگرم کنید.
وسایل مورد نیاز
- جوراب
- سطل
نحوه بازی
جوراب ها را به صورت گلوله های کوچک حلقه کنید و گره بزنید. سطل را یک در مکان دور بگذارید. سپس به نوبت گلوله های جوراب را درون سطل بیندازید. بعد از هر پرتاب از سطل فاصله بگیرید و دورتر شوید.
۶- عبور از مانع
بچه ها چالش را دوست دارند. به وسیله صندلی، پتو، توپ و هرچیز دیگری می توانید سرگرمی جالبی برای بچه ها بسازید.
نحوه بازی
هرقدر که فضای خانه تان اجازه می دهد و هرطور که مایلید وسایل را بچینید و قوانین تنظیم کنید. مثلا از کودک بخواهید از زیر صندلی عبور کند و از روی سطل بپرد و همینطور تا آخر ادامه دهد. بعد از اتمام هر مانع به او امتیاز بدهید.
۷- فرمانده را دنبال کن
اگر چند فرزند دارید این یک بازی جالب برای بچه ها خواهد ضمن اینکه یاد می گیرند چطور گروه را رهبری کنند.
نحوه بازی
به نوبت از بچه ها بخواهید فرمانده گروه شوند و در این زمان هرکاری که فرمانده گروه انجام می دهد را بقیه بچه ها تکرار کنند. این فعالیت ها می تواند رقص یا ورزش، نقاشی کشیدن، خندیدن یا هر سرگرمی دیگری باشد.
۸- پازل بازی
پازل یک بازی فکری بسیار جالب و سرگرم کننده برای بچه ها و بزرگترهاست. پازل های متناسب با سن کودک تهیه کنید. برای بچه های کوچکتر توضیح دهید چگونه قطعات پازل را در کنار هم قرار دهند. همچنین می توانید برای خردسالان پازل های سه بعدی تهیه کنید تا آن ها به پازل بازی علاقه مند شوند.
۹- کارت بازی
بازی های کارتی زیادی برای کودکان و بزرگترها در بازار وجود دارد. می توانید بازی های فکری متناسب با سن کودکتان تهیه کنید . این بازی ها به تقویت هوش و حافظه کودک کمک زیادی می کند. بازی هایی مثل راز جنگل، سگ های نگهبان، دکتر اکتشاف و دختر کفشدوزکی و پسر گربه ای و … .
۱۰- ساختن قلعه
اکثر ما در کودکی تجربه ساخت قلعه یا همان اتاق کوچک چادری مخصوص خودمان را داشته ایم. وسایل زیادی هم نیاز ندارید می توانید با چند صندلی، پتو و چادر تجربه شیرین و لذت بخشی هنگام بازی با کودکان بسازید. از صندلی ها به عنوان دیوار و از چادر برای ساختن سقف قلعه استقاده کنید. از ایده های کودکتان برای ساخت قلعه استقاده کنید این بازی کمک می کند کودک خلاقی پرورش دهید.
منبع: parenting.firstcry.com